misiek^wro, dam znać za jakiś czas co wybrałem ale chyba jednak będzie to I4
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Jak ktoś nie jest heavy userem i nie lubi za dużych telefonów (4,3" to już sporo) to polecam HTC Incredible S. Używam od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Zdaje sobie sprawę, że SGS II czy Sensation są bardziej wydajne, ale ja i tak nie wykorzystuję nawet 50% potencjału Incredible S (nie gram na telefonie). A tak to telefon jest w miarę poręczny, solidny, dobrze leży w dłoni, bateria o wieeele lepsza niż w Desire i Desire HD i wyświetlacz SLCD zdecydowanie lepszy od zwykłego LCD - co prawda do SAMOLEDÓW mu brakuje ale naprawdę nie jest źle. 4" to optymalny rozmiar jak dla mnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroJa odradzam WAVE II
W tej chwili w samsungapps.com jest już całkiem sporo aplikacji - dla zwykłego śmiertelnika w sam raz - wiadomo, że dużo dużo mniej niż w Android Market - ale dla mnie to jedno wielkie śmietnisko.
Druga sprawa, że na telefonie z Amdkiem brak stałego neta to porażka - Bada netu na stałe nie potrzebuje.
Wave II jest chyba jednym z najlepiej wykonanych telefonów - bebechy ma takie same jak w SI, tylko nie ma Amoleda, ale ekran Wave II dla 99% użytkowników to i tak bajka
Komentarz
-
-
marektbg, nagrałem w wakacje parę filmów Wave II w rozdzielczości HD (w zasadzie HD Ready bo to 720i, 1280x720) i potem puściłem to przez MP w TV 46". Powiem tylko tyle........ obraz bajka.
No i druga sprawa, szybkie Wifi i trzymanie 8-9dni bez wyłączania. Nokia E51 trzymała mi 10-11dni.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBobraz bajka.
Chyba muszę go sobie kupić - jakby ktoś miał nówkę bez simlocka to proszę pisać :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez AdamBNo i druga sprawa, szybkie Wifi i trzymanie 8-9dni bez wyłączania. Nokia E51 trzymała mi 10-11dni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wromecholl, daj znac jak wrazenia, sam mysle na HTC Sensation tudziez tym Szmatsungu wlasnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgW Wave II bateria spokojnie wytrzymuje 4 dni - w SI wytrzymuje mi maks 2 doby.
Byc moze dlatego, ze dziennie mam kolo 30-40 telefonow jedynie w sprawie czesci, a sam telefon ma wlaczony BT przez 7-8h dziennie. Zaden kombajn tego typu z touchscreenem nie wtytrzyma Ci 4 dni - no chyba ze lezy na polce i wysle 10 sms'ow dziennie, a wieczorem odpalisz na 15 minut onet.pl po wifi :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
mecholl, no ja mam juz ladowarke samochodowa, bo czasem jest rozowo, jak wisze przez 2-3 godziny bez przerwy na tel przy samochodowym BT :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBNokia E51
ja na mojej N8 wyrabiam 2 dni bez ładowania(telefony, poczta, internet, zdjecia, no i bth bo zetaw w aucie ale ze zdalnym trybem SIM)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBNa tą chwilę dziękuję Nokii
N8 jest niezłym rozwiązaniem, symbian poprawiony i telefonik naprawdę nieźle śmiga a żywotność baterii rzędu 2 dób przy normalnym uzytkowaniu jest naprawdę niezłym wynikiemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
a ja chcialem kupic w abonamecie w BASE Nokie C7 ale mi nie dali wiec sie w...i kupilem bez abonamentu samsunga f480i wlasciwie to nie jest "prawdziwy"smartfon ale...moze byc...pracowalem w Polsce w Plusie i uwazalem ze Noia jest naj naj...i tak bylo lecz przed dwoma laty nokia przespala like w rynku i staracili na rzec samsunga i innych wynalakow ....wiec teraz wszyscy uwazaja ze w zasadzie oferta sie wyrownala a moze nawet jedna samsung jest "fajniejszy" dla użytkownika no ale jak ze wsystkim kwestia gustu
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, ja na razie podziękowałem Noki ze względu na ceny telefonów, bo jako użytkownik, można powiedzieć wierny (bo miałem 6610i,6230i, E51 wszystkie chodzą do dziś w domu bezawaryjnie) chciałem spróbować czegoś innego. A optimum dla mnie i mojego sposobu użytkowania jest Wave II. W tym poziomie wyposażenia telefonu Nokia ma ceny wysokie.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBW tym poziomie wyposażenia telefonu Nokia ma ceny wysokie
chociaż wydatek rzedu 1200pln na dobrego smartfona to chyba nie wygórowana cena
też bym wolał żeby było nizej
ale jeszcze pamietam ile zapłaciłem w Nokia Polska za 8800 jak się pokazały :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbNokia przedewszystkim zrobila sie bardzo awaryjna, ma problemy z softem itp. Ogolnie firma powoli zaczyna sie sypac bo konkurencja nie spi. Mialem Nokie przed HTC i to byla moja ostatnia nokia
Komentarz
-
Komentarz